fredag 2 september 2011

Än kan Buck.

I dag fick gamle Buck springa lite i skogen. De tycks som att alla ben håller en säsong till på honom. Kul. För de är inte lätt att låta han gå i pension.


För vid niotiden i kväll så ringde telefonen. En STOR galt påskjuten. Jag lovade att komma med Buck. Soffan och ölen fick väl vänta en stund till.
Väl framme på skottplatsen så verkade de som att skytten hade gjort en helt riktig bedömning.30-06:an hade gått rätt genom grisen. Mycke blod på skottplatsen.Jag började spåra med Buck i kort lina. Jag var nästan helt säker på att grisen låg.
Efter cirka 100 meter så gick spåren rätt ner i en bäckravin. Buck verkade tveka lite när han kom ner till bäcken. Jag såg att de låg en stor sten mitt i bäcken. Ville gammle Buck inte hoppa över på den???
Men när jag fick spanat lite så fick jag se varför inte Buck ville hoppa över.. Strax till höger, mitt i bäcken, låg ju grisen.


Grattis Jan-Olof till din första gris.Alltid kul när allt går bra.


4 kommentarer:

Unknown sa...

30-06 står sig alltid

Ola sa...

Kul när de lyckas. Hur stor var grisen?

Tove sa...

Hej!

Jag jobbar på Campadre och vill bara tipsa dig om att vi nu kör lite kampanjer tillsammans med Huntyard & Berras med saker som jag tror kommer tilltala dig. :)

http://campadre.se/campaigns/89-huntyard-berras/

Ha en bra dag!

Mvh//Tove

Lindsjö taxar sa...

Grattis till Buck!! Alltid skoj med lyckat eftersök.