lördag 30 juni 2012

City Race.


 I tisdagskväll så var det åter dags för Nossebro City Race. Många fina gamla bilar var det som var med. 


 Här är det någon som pekar finger mot Turbo Kents Volvo 164. Klart godkänt ombygge av en gammal 164.Min gode jaktkamrat  T.P köpte två lotter och vann en resa i denna fina Volvo Original 242. Många sladdar blev de med denna odiffade bil.Johans gamle "Släggräser" hade fått ny färg. Gott att den är röd på insidan ännu. 260 hk. från början på denna motor. Johan trodde att de hade försvunnit några hästar under dom tre år som motorn hade suttit i Släggan. Fast att han hade bytt tändstift en gång under dessa tre år....


 Han hade däremot glömt att köpa färg till hela bilen, så därför tog han ett snabbköp på XL-Byggbiten när han ändå hade vägen för bi...  Synd bara att de inte va öppet när han ändå öppnade kofferten vid kassan.

 Jag lovade Johan att kör man så illa så hamnar man med bild på nätet... Fick filmat lite med, men hade fel inställning på gamla "Bettan", så skärpan är så där. Ni kan kolla på filmen HÄR.
På väg hem sedan så fick vi syn på några fina kronhjortar. Taskigt med fotoljuset, men ett kort blev de. På andra sidan av vägen så gick de fyra stycken med 8 taggar eller mer..

Inga kommentarer: