lördag 6 november 2010

Tragiskt.

Idag har en jaktkamrat gått över floden.

Hon trodde nog att det skulle ljusna på andra sidan, men hon orkade inte upp på den sidan. Hon gick ut vid niotiden idag för att ha kul. Hon fick som hon ville, de blev upptag med en gång. Sin vana trogen sprang hon in i det sista. Dock va det hon drev vigare än hon var. Bäcken var inte bred, men det var för strömt för henne. Hon blev inte så gammal som hon skulle kunna blivet. Själv fick jag inte jaga ihop med henne så många gånger. Jag trodde ju hon skulle hänga med några år till. Tänk att ett taxliv kan ta slut så snabtbt. Tack Sally för de jakter jag fick med dig.

" Kommer kallad, men ej strax. Född till slav är ingen Tax."...

5 kommentarer:

Ola sa...

Tråkigt! En jaktkamrat jagade med 3st av sina hundar samtidigt på en större jakt förra hösten. Ena hunden fick en pinne ner i halsen o dog dom andra två blev uppsprättade av gris varav den ena dog. Han har tappat sugen helt att släppa hund efter denna jakt o står som passkytt nu i år ist.. En jakthund lever farligt tyvärr.

Anders sa...

Jätte tråkigt, men det är alltid en risk när man släpper sina jakthundar. men ändå lika jobbigt och svårt när detta händer...

Berka sa...

Skit ! Man är hela tiden medveten om att hundar lever farligt , ändå blir man överraskad när det väl händer.
Här uppe i vargland försöker jag intala mig att när som helst kan hunden bli tagen av varg , men riktigt förbered blir man nog aldrig.

Miranda sa...

Vilken spännande sida du har. Skall komma in lite oftare o titta. Skitjkat på dig!

perran sa...

Inte roligt när en kär försvinner på andra sidan.

MVH perran