fredag 27 mars 2009

Märkligt..Vinter igen.

Ja visst är det de.. Hela vintern går utan nästan nån spårsnö alls. Men när man sedan tycker att det ska vara och bli vår, då kommer det 5 cm snö.


Idag när jag kom hem från jobbet så gick jag upp till åteln och kollade. På håll fick jag se att tunnan åter och igen var vält. Jippi tänkte jag då. De ska bli kul att kolla på åtelkameran och se vad som hänt. Sist va det en grävling som hade vält tunnan,tror jag. Det fanns då inget annat på kortet.


När jag kom dit idag så såg det ut så här. Tunnan var vält igen De finns inte ett tecken på åtelkameran va det kan vara.. När rådjuren går förbi, så står den upp. Jag tror att det måste vara tomten.. Hitta en bild som jag tog i våran fina grillkåta i höstas. Visst ser dom mätta och belåtna ut efter att vi har grillat korv.

Läste idag i Alingsås Tidningen, http://www.alingsastidning.se/kategori.asp?id=2845&sidnamn=ALINGSÅS att Telia har bestämt att vi här uppe i "Norr" inte ska få nått bredband med fiberoptik. "Det är för lite abonenter där.." Det finns plats för 25 stycken på våran station med en hastighet av 0,5. De som flyttar in har inte en chans at få vara med.. Men TELIA behöver inte bry sig om mig och våran uppkoppling. Det finns snabbare och bättre med trådlöst internet. Jag har just bytt till G. Fungerar perfekt här i "Skogen"

http://www.alghundklubben.com/vastsvenska/mainva.htm Gå in här få ni se på en fin älgtjur..Inga horn nu.. Men de blir minst en sextaggare..

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det var konstigt att vi här borta i väster hade 14 cm snö på bilen i morse när du bara hade 5 Hoppsan du kanske åkte lite tidigare än mig.Det måste vara gris som välter den de andra är väl räddare för nya grejer,fungerar spridaren ?

Kvistabo´n. sa...

Spridaren fungerar bra. Ja, Jag for iväg 04.42 imorsse. En timme plus redan klockan 15...