fredag 1 oktober 2010

Höstfärger.

Ja, de händer inte så mycke på den jaktliga fronten just nu. Grisarna har flytt mot bättre marker tycks det. Men om en dryg vecka ska vi ut ock skjuta dom stora älgarna. Buck hade tag i en stor och fin tjur i söndags. Den va helt klart skjutbar. Jag låg 60 meter från den i en halv timma och kollade. Förbannade mig själv att jag bara hade med den gammla mobilen. Hade ju vart bättre om min nya fina kamera hade vart med.. Drömma om att den står lika fint för Buck när jakten börjar kan man ju alltid göra...


Var däremot ute och sköt lite med kameran nu i kväll. Hörde på lokalradion att dom ville ha in lite bilder med höstfärger. Kan undra om dom går på att denna bilden på lupinen är tagen den första oktober.. Hösten har sin tjusning med alla dessa färger. På våren är allt kålgrönt. Snyggt det med men undrar om inte hösten vinner med alla sina färger.


"Rosor doftar alltid som mest just när det skymmer"...


Hitade en fin tomat i växthust med..



Detta asplöv fick mig att tänka på den Svenska flaggan. Har aldrig sett de blåa i ett höstlöv förut...






Tänk, om en månad kan det vara fullt med snö här på våra vägar. Får försök att sätta upp snöstakarna innan dess.

Ha nu alla en god helg.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Hej hopp, vilken filosof det bodde i den gamle "Kvistabon", kunde man inte ana. Lycka till på den stora älgjakten, hörde däremot att alla stora fina älgar kommer att dra sig åt Borghållet natten mellan sön - mån 10/11 okt. =))

Kvistabo´n. sa...

Haha Ulrika. Dom store brukar gå mot de hållet, men inte iår.. ;)