lördag 26 februari 2011

Glaserat.

Idag var det några få ur laget som vågade ut för att kolla efter lite älgkalv. Även Zita fick vara med på sammlingen vid våran Grillkåta på morgonen. Hm. Kontsigt va de ska fjäskas så fort det kommer med en ny tjej i laget.. :)

T.A släpte sin Jämte där vi trodde att de skulle finnas ko med kalv. Jag hade sett spår av tre älgar in mot den skogen i början på veckan. Wilma sökte igenom hela skogen, men de fanns inga älgar hemma idag. Vi tog en liten såt till under dagen. Men där fanns heller ingen älg idag.

När jag på eftermiddagen satt med en kall vid tv'n, så ringde T.P från dom norra delarna av jaktmarken och meddelade att ko med kalv och en tjur vid femtiden gick in i skogen där Tomas släppte på morgonen.... TYPISKT. De va säkert dom jag såg spåren av i början på veckan. Tryggt å veta att dom har kommit hem igen. Får se om jag kan sammla ihop ett par skyttar i morgon så vi kan göra ett försök..

Glaserat?? Ja de va just de det var i dag på morgonen när jag tittade ut. -2 och regn är ingen bra komination. Har vart i kull minst 2 gånger idag när jag har försökt att förflytta mig på min väg. Tur man är en vig ungdom. Nu vågar jag inte ut ur hemmet mer i dag..

Ha nu alla en trevlig lördagskväll.

3 kommentarer:

Boolia sa...

Ungdom vet jag inte om man kan hålla med om,men smidig är du ju. Synd att dom lurade oss i dag.

Kvistabo´n. sa...

Haha Bolia. Jag glömde för en stund att jag är lite äldre än dig. Jag släpper Zita på spåren vid VW-passet i morgon om du vill vara med.. :)

Boolia sa...

Hinner inte