torsdag 16 juli 2009

Rökt lax.

På onsdagen var vi i Kåseberga och köpte rökt lax. Den är himmla god, så ett kilo försvinner snart. På kvällen var jag och Andreas på Glimmingehus, och gick med på en guidad tur. Efter en tur inne på borgen fick man prova på att sjkuta långbåge. De var inte så enkelt. Man fick även leka lite medeltida lekar. Då jag var den enda i detta gäng som tidigare hade provat "rövkrok", så fick man ju ställa upp och visa hur det ska gå till. :)

Idag blir det en tur till blandannat Brösarps Backar. Där, och helst i dom norra backarna, tycker jag det är mycke vackert. Efter det kanske det blir lunch på Brösarps Gästgiveri.

Såg att dom har hittat trikiner i en skjuten gylta. Läs mer här. http://www.jagareforbundet.se/news/fallt_vildsvin_hade_.aspDet är nu torsdag kväll. Det har varit ännu en strålande dag här nere. Brösarp har vi hunnit med idag. I morgon skall frun och Andreas åka till Tommelilla. Det finns en butik där som heter Bo Olsson. De är som Ullared i miniatyr. De ser ut å bli sol här nere vid kusten, så jag stannar kvar på stranden här....

På lördagmorgon åker vi hem. "Bäva månde grisarna".. :=))

1 kommentar:

Emma sa...

Hej! Fäviken är nästa helg, så du har god tid på dig att ta dig uppöver innan dess! :)