fredag 19 februari 2010

"Sluta snöa för hel.....!"

Nu har vi snart snö så att det räcker för flera år framöver. Jag har inte vart ute och mätt snödjupet idag,men det är säkert redan 55- 60 centimeter här nu. Och dom lovar att det ska bli mer inatt. Två till fyra decimeter till.Dessa båda bilder tog jag med mobilen när jag var inne vid Jaktstugan idag och fyllde på med mera majs. Just nu går de åt mycket mat till de vilda djuren. Men de får vi bjuda på. Har fått tag i ett par storbalar som jag tror ska göra gott till dom vilda djuren. Ska försöka få hem dom mellan alla snöbyar i helgen.

Rubriken? Ja, jag vill minnas att Gunde Swan sa så på OS i Sarajevo 1984. Och han fick det till att sluta snöa. Jag har försökt med samma ord idag. Vi får se hur det slutar..

Som kontrast till denna långa vinter, så vet jag att det finns en tjej, som ibland läser min blog, just nu är i Australien på jakt efter både vildsvin och känguru. Och redan andra dagen fick hon skjuta en känguru. Och strax innan hon for iväg på denna resa hann hon skjuta en skaplig hjort. Grattis till den C.L.

Hoppas att ni alla får en trevlig ochfin helg.

4 kommentarer:

Boolia sa...

Bry dig inte,du kan inte göra något åt det. Ska du med ut och trampa hare i morgon?

Kvistabo´n. sa...

Ja,kanske de. De är nåt jag aldrig har gjort... Ska man ha kula eler hagel i loppet då??

Boolia sa...

Jag tänkte att jag sätter mig vid skrapa och du går vägen förbi björken

Kvistabo´n. sa...

De blir bra de.. Paset du har valt är helt rätt. Men de är tveksamt om jag orkar gå fram till dig.. :)