fredag 21 januari 2011

Bambi på hal is.

Ja, så känndes de när jag gick in till åteln med en säck majs i dag. Vägen va som en isgata redan från början, och just när jag startade promenaden in mot stugan så började de regna. Gött tyckde jag då. Men när jag såg att tempen låg på minus en så förstod jag att de inte va bra..
Men då kom jag på va en vis man sa en gång:
"Bättre att gå på hal is och ha de glatt än att gå i lera och sörja"..
Jag överlevde promenaden..

Men det är inte alla "Bambi" som klara sig lika bra som jag gjorde.
Igår fick jag ett par bilder som Christer Gustafsson har tagit. Jag ringde honom nyss och vi var båda övertygade om att det kan ha varit ett lodjur som har slagit detta, enligt Christer, rådjur som var vid mycket gott hull. Huvudet var avlägsnat bättre än någon kniv skulle kunna gjort. Strax efter att han tog denna bild, så kom det ett rådjur i panik från samma skog. Skaren va dock för hård för att kunna hitta några spår. Christer och jag undrar vad eller vem av alla djur som är ute efter trofèn?? Vad finns de för gott i huvudet som gör att dom tar de först??

Kan också medela att jag har släppt på 12 Volt i en av lamporna jag köpte igår. Den lyste som bara den. I hela 0, sekunder... :) Blir att seriekoppla några i nästa vecka och se om de går bättre..

Ha nu alla en riktigt God Helg..

Inga kommentarer: