tisdag 25 januari 2011

Hungrig trafikant?

På måndagskvällen ringde länsman och medelade att ännu ett rådjur hade fallit offer för trafiken. Och enligt bilsten som hade ringt så skulle de ligga dött vid vägkanten. Men han hade inte märkt ut platsen, så de va lite difust var det det kunde ligga.
"Det är efter skogen där raksträckan börjar"?? hade föraren sagt till polisen..

De va bara att sätta sig i bilen och ut och leta efter 42.. När jag kom dit som jag misttänkte att de kunnde vara så såg det lite mistänkt ut på vägen. Men något rådjur gick inte att finna. Jag hade fått telefonnummret till bilsten, så var till att ringa upp honom och kolla. Jodå, jag var på rätt plats enligt honom. Parkerade bil och gick efter vägkanten och spanade. Efter nogrann kontroll på vägbanan så var det ingen tvekan om att ett rådjur hade blivet överkört. Där fanns även tydliga spår på platsen att det inte kunnde ha gått en enda meter efter sammanstötningen, men det fanns inget rådjur att finna..........

Kan de vara så att det har att det har kommit en bilist förbi som hade tomt hemma i boxen och sett sin chans att bättra på förådet lite?? :)

1 kommentar:

Unknown sa...

Det är ju såsen som är godast i alla fall